top of page

Tilmelding til

STOPbasens temadag 2023

Temadagen bliver afholdt den 29. november 2023. Det er gratis at deltage ved tilmelding - vi beder venligst om, at alle der ser live-streamingen tilmelder sig på forhånd.
 

Du kan tilmelde dig STOPbasens temadag 2023 i nedenstående formular. Sidste frist for tilmelding er til og med den 23. november 2023.
 

​Samtykke
Ved at tilmelde dig i nedenstående formular giver du samtykke til, at vi må opbevare og håndtere dine oplysninger til brug for planlægning og udførelse af temadagen 2023 herunder udarbejdelse af en deltagerliste. Vi opbevarer dine oplysninger i tilmeldingssystemet Podio. Oplysningerne bliver ikke brugt i anden sammenhæng eller videregivet til tredjepart. Ved tilmelding til temadagen giver du også samtykke til, at video fra temadagen bliver brugt på stopbasen.dk, LinkedIn, i nyhedsbreve og anden presse.
 

​Hvis du ikke ønsker at give dette samtykke, bedes du venligst kontakte STOPbasens sekretariat.
 

Felter markeret med * er obligatoriske at udfylde.
 

​Obs! Der kommer en tak for tilmeldingen-tekst op, hvis du scroller op på siden efter indsendelsen af formularen. Du modtager en mail fra sekretariatet med link til streamingen til temadagen efter sidste tilmeldingsfrist!

bottom of page